Vardagsanekdoter

Lite blandat som har hänt på sistone

Imorgon sticker jag iväg på en liten roadtrip med två av mina bästisar, men jag tänkte att jag skulle klämma in ett inlägg här först eftersom jag har varit så dålig på att blogga på sistone. Så här kommer några grejer som har hänt på sistone.

Jag har börjat bygga om min chopper. Den ska få ett ordentligt ansiktslyft och förvandlas till min drömhoj, eller det är tanken i alla fall. Paul hjälper mig med allt eftersom jag inte vet vad jag sysslar med. Fler uppdateringar om detta kommer säkert för den som är intresserad.

Förra onsdagen hade jag min sista wakeboardlektion för säsongen. Saknar det redan. Fick i alla fall se den här fina soluppgången lagom till avslutningen. En fin påminnelse om allt jag älskar med Kalifornien.

Eftersom jag kände mig lite deppig över att inte ha någon anledning åka till havet varje onsdagsmorgon längre så köpte jag en uppblåsbar kajak som jag tog ut på vattnet i lördags morse. Det var lite svårt att få den ordentligt uppblåst, men jag får väl öva några gånger till. Ni får ursäkta all sand jag har på benen, det är svårt att undvika när man lägger i från stranden.

En annan grej jag har köpt: EN NY KAMERA. Jag fick en stor löneförhöjning för ett par veckor sen, plus att jag fyller år nästa vecka, så jag tänkte att jag skulle unna mig något dyrt som jag verkligen ville ha. En Sony a6400 blev det, en liten uppgradering från min gamla a5000.

Det känns förresten konstigt att skriva om löneförhöjningar och befordringar mitt i en arbetslöshetskris när jag känner massor av folk som har förlorat jobbet. Men, eh. Man kan väl hålla två saker i huvudet samtidigt tänker jag.

På kamerabilden ovan ser ni förresten min nya duk. Jag behövde lite färg i köket så jag skaffade en sån här fin mexikansk variant. Den blev DIREKT en kattsäng åt Ninja, så nu får jag blockera duken genom att ställa en massa grejer över hela bordet, och sen flytta undan dem när jag sätter mig ner och äter, annars blir det päls överallt. Så typiskt katter.

I lördags kväll gick jag på min första livespelning sen pandemin började. Eller ja, gick och gick, satt hemma på soffan med Steve och kollade på när Laura Jane Grace spelade sitt nya album i en tom lokal via streaming. Började gråta över hur mycket jag saknar livemusik. Allt är så konstigt nu.

I söndags gjorde jag detta välbehövliga: körde hoj till öknen. Jag insåg för ett par veckor sen att min svenska kompis Done har flyttat till Los Angeles och skaffat en sprillans ny hoj, så han fick följa med på alla mina favoritvägar. Det var trevligt att få prata svenska en hel dag, det blir så sällan jag får öva på mitt modersmål nu för tiden.

Den här turen var dock bara uppvärmning inför den kommande veckan. Tidigt imorgon bitti bär det av till vår första anhalt: Phoenix, Arizona. Häng gärna med på Instagram (@cylinderella).

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *