Helgen som gick

Provide pubic fishing

Vi har haft långhelg här i helgen pga Martin Luther King Jr Day som är en röd dag. Det var även STRÅLANDE sommarväder, såhär mitt i januari, med runt 30-gradig värme och klarblå himmel. (Idag blåser det dock full storm ute, vilket är mindre trevligt.)

I lördags passade jag och min kompis Dylan på att utnyttja vädret till fullo genom att ta en motorcykeltur till Borrego Springs. Dylan och jag köpte helt oberoende av varandra nya hojar samma vecka med samma syfte: att kunna köra både on- och off-road.

Här ute i öknen finns det fullt av såna här bronsskulpturer gjorda av en lokal konstnär, och det enda sättet att ta sig till många av dem är genom att köra genom hyfsat djup sand. Inte så kul på en tung Harley, men ett perfekt äventyr för min Himalayan och Dylans Scrambler.

På söndagen tillbringade jag hela dagen med att storstäda och tvätta. Hatar att slösa bort en hel helgdag på sånt tråk, så jag brukar passa på när det är långhelg. Då har jag liksom fortfarande två dagar som är helt lediga. Tog dock en paus för att läsa bok och dricka en liten öl i värmen på altanen. (Läste klart The Midnight Library som jag tyckte var himla fin.)

Sen var det måndag och MLK Day. Jag passade på att klämma in ytterligare en liten motorcykeltur, den här gången på min Dyna. Höll på att inte lyckas starta den eftersom batteriet i min nyckelfob hade dött, så jag fick gå in och leta reda på min reservfob (som också höll på att dö, men fortfarande hade en gnutta liv i sig). Ungefär 20 minuter in på turen dog även batteriet i mina bluetooth-hjälmhögtalare, så jag fick köra resten av vägen i tystnad.

MEN jag hittade i alla fall en ny väg jag aldrig kört tidigare, men utsikt över en liten sjö som jag inte visste fanns. När jag senare kollade upp sjön hittade jag även detta mycket roliga Freudianska skrivfel, så det blev ju en ganska bra dag ändå trots alla batteriproblem.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *