Helgen som gick,  Irritationsmoment

En söndag som inte blev som planerat

Glad Valborg på er. Idag skulle jag ut och köra min nya hoj. Ett gäng av mina kompisar har också köpt nya hojar nyligen, så vi tänkte ge oss ut och åka tillsammans, på grusvägar upp i bergen.

Men på väg för att möta upp med grabbarna började hojen strula. Den stängde av sig medan jag körde och en massa varningslampor började blinka på skärmen. Så jag fick köra till Harley och lämna av den på deras verkstad istället.

Har ägt den här motorcykeln i exakt en vecka och idag var första gången jag faktiskt försökte köra den någonstans. Så detta var ju lite surt.

Nästa helg ska vi dessutom till Mexiko på ett litet off-roadäventyr och jag försöker bestämma mig för om jag ska köra nya hojen eller min lilla endurohoj. Vi får helt enkelt se om jag får tillbaka denna i tid för Mexiko.

Jag åkte i alla fall hem och städade istället. Och nu är det den sista dagen på April, vilken innebär att jag har bloggat varje dag i en hel månad. Tack för att ni har hängt med! Uppskattar varje kommentar 🖤

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *