Motorcyklar

Nästan skuldfri, men inte länge till

För två och ett halvt år sen köpte jag den här hojen, en Royal Enfield Himalayan. Då anade jag inte vilka äventyr den skulle ta mig på, men bara några månader senare blev jag medbjuden av Royal Enfield på en drömresa till Alaska som var så fantastisk att jag fortfarande tänker på den nästan varje dag.

Idag gjorde jag en sista avbetalning på hojen, så nu är det jag som äger den och inte banken. Detta innebär också att jag förutom CSN inte har några skulder över huvud taget.

Vilket i sin tur innebär att det officiellt är dags att börja fundera på att köpa en ny hoj. Eller ja, funderar gör jag ju redan. Men det är kanske dags att faktiskt gå och kolla på en och prata siffror med någon säljare. San Diego Harley har redan luskat ut att jag är sugen på något nytt, för deras säljare ringer mig var och varannan dag. Och jag? Jag SVARAR när de ringer.

Köper jag en ny hoj lutar det dock åt att jag gör mig av med min Himalayan. Det är bitterljuvt. Vi har haft det väldigt fint tillsammans.

Blir ni också väldigt fästa vid era fordon, eller är det bara jag?

One Comment

  • Linda - en annan

    Sent svar på denna fråga: japp, kändes som att separeras från en kroppsdel när jag var tvungen att byta bil (en kostsam reparation som inte var värt det). Vi två som skulle bli gamla ihop 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *