Helgen som gick

Ett sista farväl

Sist jag uppdaterade här var för 9 dagar sen, då skrev jag att en orkan var på väg mot Kalifornien. Sen blev det tyst. Ber om ursäkt för det! Stormen kom och gick, här i centrala San Diego fick vi ganska mycket regn men annars var det rätt lugnt. Det var något värre i öknen där det blev stora översvämningar, plus att det kom en jordbävning norr om LA mitt i alltihopa. Men på det stora hela kunde det varit betydligt värre.

En annan grej som har tagit upp större delen av min vakna tid de senaste veckorna är detta:

I lördags höll vi en stor “celebration of life”-fest för J, i hans bästa kompis föräldrars FANTASTISKA trädgård. Jag organiserade och koordinerade hela festen med hjälp av två kompisar, varav en fick covid (!) och fick dra sig ur i sista stund. Det var mycket jobb och stress de senaste veckorna för att få ihop allt. Men det blev så himla himla bra.

Drygt 100 personer kom, folk höll tal, och vi hade massor av mat och alkohol och till och med ett knytkalas med priser i flera kategorier. Det var ett så fint sätt att få säga farväl tillsammans. J hade varit stolt.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *