Jag har inte varit sjuk på jättelänge, men i fredags vaknade jag och var förkyld, bara sådär. Så konstigt, i vanliga fall brukar jag få förkylningskänningar flera dagar i förväg, men den här gången slog det till utan förvarning. Uhh. Så jag fick ställa in alla helgplaner och ligga på soffan och kolla på Gilmore Girls i 3 dagar istället. Kunde väl varit värre ändå.

Men det jag egentligen tänkte säga var detta. Min pappa låg också hemma och vilade sig efter en fotoperation, så vi slog våra immobila huvuden ihop och bokade varsin resa till Puerto Rico över jul. Pappa och hans fru flyger från Stockholm och jag och Paul från San Diego, och så möts vi i Puerto Rico och tillbringar mellandagarna tillsammans. Vi har bokat ett stort Airbnb-hus vid havet ungefär en timme från San Juan, och eftersom Puerto Rico är så litet och vi är där i flera dagar kommer vi ha ganska gott om tid att köra runt och utforska.

Därför undrar jag nu om det är någon som läser här som har varit i Puerto Rico och som har tips på saker att se/göra/äta/uppleva/undvika? Alla tips är välkomna!

Några Puerto Rico-inspirationsbilder:

puertorico1

puertorico2

puertorico3