Äventyr,  Livet är en fest,  Nattliga bravader,  Tatueringar och sånt

5 saker jag gjorde i helgen


1. Såg samma band två gånger i olika städer. På fredagen spelade Dirt Daubers och Two Man Gentleman Band i San Diego, och spelningen var så bra att jag, Marcus, Laura och Chris lite spontant bestämde oss för att åka och se dem i Anaheim igen nästa kväll. Det tyckte även bandmedlemmarna var en strålande idé, så de fixade in oss på gästlistan på lördagens spelning.


2. Skaffade gratis Sailor Jerry-tatueringar. Ja, det var ju liksom lägligt att det råkade vara Sailor Jerrys födelsedag, eftersom vi ändå skulle upp till Orange County och gå på spelning. Det gjorde inte ens så mycket att vi fick vänta i 6 timmar på vår tur eftersom det var så mycket folk där.


3. Bodde på hotell. Vi hade bokat det billigaste rummet någonsin, men är man ett helt gäng bra personer som delar rum så gör det inte så mycket att det kanske inte är världens lyxigaste ställe. Och jag och Marcus hade matchande tröjor dagen till ära.


4. Tillbringade en hel dag på nöjesfältet Knotts Berry Farm i Anaheim. Ni kanske känner till att bergochdalbanor är det bästa jag vet i hela världen, så vi trotsade bakfylla och läkande tatueringar och åkte så mycket vi bara hann med innan det började regna framåt kvällskvisten. Då åkte vi hem till Lauras mamma och spelade Rockband ett tag innan det var dags att bege sig hem till San Diego igen.


5. Skaffade fler tatueringar. Det blev två olika motiv, så nu har jag sammanlagt tre läkande tatueringar varav en på foten. Rekommenderas icke. Men mycket nöjd i övrigt. Ni får se när de har läkt.
(PS. Tack för alla dinosaurieförslagen – jag återkommer om detta också.)

0 Comments

 • CC

  Vilken topphelg!!!! Jag menar; OC (love it, särskilt HB), tattoos (love it), live musik (love it), Knotts Berry (love it),!!!
  (Höll dock på att kissa ner mig när sonen drog med mig upp i Xcelerator…)
  /CC

  • Cinderalley

   Jaaa, det var helt perfekt! Haha, själv tyckte jag nog att bergochdalbanorna på Knotts Berry Farm var en smula mesiga, i jämförelse med till exempel Six Flags. Men kul ändå såklart 🙂

 • cathart

  låter som världens bästa helg! btw så ska jag till san diego nästa månad så tänkte höra om du har några bra tips på typ tatuerare och ställen att dricka öl på osv.? känns som att du har god smak så vore asschysst om du hade lust att tipsa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *