Äventyr,  Halloween,  Motorcyklar

Idag är ingen vanlig dag

Den här helgen alltså, så himla himla bra. Bra människor, bra fester, bra aktiviteter och bra väder. Och som grädde på moset fyller jag 26 idag. Igår kväll hade vi en stor kombinerad födelsedags- och Halloweenfest hemma hos mina vänner Sarah och Marcelo. Jag tog en hel massa bilder som ni får se senare, men först vill jag dela med mig av dagens äventyr.

Genom diverse sociala medier fick jag reda på att vintagebutiken Seaweed & Gravel skulle anordna en zombie-motorcykeltur på min födelsedag, vilket lät som den bästa idén nånsin. Så imorse drog jag och min kompis Mel på oss våra bästa zombieoutfits och körde upp till Leucadia i norra San Diego och mötte upp med alla andra. Det var en helt perfekt dag för motorcyklande – 25-30 grader i solen, men med en sval bris – och vi blev till slut ett gäng på kanske 15 pers.

Mot slutet av turen var vi inte riktigt lika många, eftersom en snubbe råkade i en liten olycka och fick avbryta, och en annan snubbes hoj tappade kedjan så han fick också avbryta. Men så här är det när man åker med folk på gamla hojar och hemmabyggen. Alltid är det nåt som krånglar.

Lite så här såg det i alla fall ut genom några olika personers Instagram:

Bilder lånade från @seaweedandgravel och @kimbaaare.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *