Bra saker,  Vardagsfilosoferande

Hockey puck, rattlesnake, monkey monkey underpants

Jag hade ju tänkt försöka mig på det här med att blogga lite varje dag – ingen officiell #blogg100, men i alla fall ett försök till mer regelbundna uppdateringar. Men så skickade min pappa en stor låda med en del av mina gamla grejer från Sverige – till exempel dessa:

gilmoregirls

Och nu är jag totalt distraherad. Jag har dock tagit mig ända till näst sista disken på sjunde och sista säsongen (för kanske hundrafemtionde gången, eftersom detta råkar vara världens bästa serie), och så fort den ofrånkomliga Stars Hollow-separationsångesten har lagt sig borde jag kunna fokusera på viktigare saker igen. Ville bara säga det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *