Äventyr,  Resor

NYC here we come

Imorgon sticker jag och M till New York i ett par dagar. Det är en så himla välbehövlig minisemester och jag är sjukt peppad. Eftersom min chef är bäst behövde jag bara jobba halvdag idag så jag skulle ha tid att fixa de sista grejerna inför resan – plus att hon gav mig lön två dagar i förtid, eftersom jag innan idag var så pank att jag inte ens hade pengar till en taxi till flygplatsen. Ha! Bra planering av mig.

Något jag inte är jättepepp på är dock vädret i New York just nu. Vi hade väl någon romatiserad idé om att möta våren i New York (känns ändå rätt realistiskt i slutet av mars) men tydligen är det bara runt 5-10 grader där nu. Jaja. Det blir nog bra ändå.

Vi hörs om några dagar!

newyork2 New York i maj 2009

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *