Äventyr,  Livet är en fest,  Motorcyklar

Hippy Killer Hoedown

I lördags morse tog jag hojen till Escondido för att möta upp ett helt gäng skäggiga karlar på Harleys. Vi skulle nämligen iväg på motorcykelträffen Hippy Killer Hoedown i Winchester, ungefär en och en halv timme nordost om San Diego. Jag hade inte med mig kameran pga ingenstans att stoppa den, men ungefär såhär såg dagen ut genom mobilkameran.

CAM00476

CAM00475
I San Diego var det fortfarande mulet när vi möttes upp runt 10 på morgonen.

CAM00478
CAM00486
Väl framme i Winchester var det dock svinvarmt. Och väldigt dammigt. Och fullt av motorcyklar.

20130413_132913
Jag hängde mest med mina favorittjejer Lisa, Danielle och Nina. (Det här fotot fick jag skickat till mig på mobilen, därav sämst kvalitet.)

CAM00479
CAM00482
Lisa hittade en motorcykel med ett par testiklar under sätet. Sen hittade hon och Danielle två karlar i lederhosen. Allt detta fantastiska var vi förstås tvungna att dokumentera.

CAM00492
Jag köpte en tröja och insåg att jag för första gången på mycket länge inte hade svarta kläder på mig. Det försökte vi också dokumentera, även om fotografens tumme tog upp lite väl mycket av bilden.

Sen dog mina batterier, så det blev inga fler bilder. Någon påpekade att hela festivalen var lite som en family reunion – det gick liksom inte att gå längre än ett par meter innan vi sprang in i någon vi kände, och så höll det på exakt hela dagen. Fint ändå, att få hänga bland en massa bra folk och snygga motorcyklar och lyssna på bra band i solen en hel dag. Det här får vi göra om.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *