Äventyr,  Motorcyklar

Världens bästa jul

Mitt i allt elände hade jag i alla fall den kanske bästa julen någonsin. På julafton tog jag ledigt och åkte upp i bergen med mina kompisar Lane och Jimmy för att åka snowboard. Det var varmt och soligt och knappt något folk, och det var inte vinter någonstans förutom i backarna.

xmaseve

Nästa dag, på juldagen, samlades ett tappert gäng på 7 personer hemma hos mig på morgonen. Vi hade bestämt oss för att skippa allt julfirande och istället åka på en motorcykeltur upp i bergen. Vid kusten var det runt 25 grader varmt, i bergen kanske 10. Men bortsett från kylslag under delar av turen var det en av de bästa någonsin. Fint väder, fina vänner och motorcyklar, det är verkligen allt jag behöver i livet.

xmasday

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *