Bra saker,  Motorcyklar

Ni är bäst! (Plus bonusbilder)

Åh, jag blir så HIMLA glad av att ni kommenterar och berättar vilka ni är! Nu har jag dessutom fått ett gäng nya bloggar att lägga till i läsa-listan. TACK för att ni gör det värt att blogga, ni är bäst! ♥

Men nog om er, tillbaka till MIG! Ha, skoja bara. Men tänkte ändå fylla ut det här inlägget lite, så här kommer ett par bilder. Ni vet hur jag ibland råkar hamna på bild i olika bil- och motorcykelmagasin? (Till exempel här, här, här och här.) Nu har jag hittat två nya tidningar som jag är med i.

heavyduty

De här bilderna fick jag skickade till mig på Instagram av någon i Australien (!) som följer mig och hade känt igen mig i ett lokalt motorcykelmagasin. Från Born Free i somras.

hotbike

Och här är en liten bild på mig (övre raden längst till vänster) i amerikanska Hot Bike Magazine från Babes in Borrego 2013. 2014 körde vi Babes in Joshua Tree, en stor motorcykelcampingtur för bara tjejer där omkring 500 pers dök upp. Det borde jag fortfarande lägga upp bilder från, det var något av det bästa jag gjorde på hela förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *