Äventyr,  Livet är en fest,  Motorcyklar

Babes Ride Out 3, del I

Helgen som gick var så fantastisk att jag inte ens vet var jag ska börja eller hur jag ska kunna ge den en rättvis beskrivning. Jag var alltså på Babes Ride Out, en motorcykelträff mitt ute i öknen i Joshua Tree bara för tjejer. Jag har varit med sen första året, då var vi 50 pers. Andra året hade det växt till omkring 500. Det här året såldes över 1200 biljetter, vilket gör Babes Ride Out till den överlägset största motorcykelsammankomsten för kvinnor i hela VÄRLDEN.

Medan jag redigerar alla hundratals bilder jag tog och filar på en lämplig beskrivning så kan jag i alla fall bjussa på den här lilla filmen som jag klippte ihop med hjälp av min GoPro. Älskar de här tjejerna, älskar Joshua Tree, älskar Babes Ride Out, och älskar min nya motorcykel helt omrimligt mycket.

(Musiken är No Looking Back med Mad Marge and the Stonecutters.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *