Äventyr,  Bra saker

En dag på berget

Imorse hade jag väckarklockan ställd på klockan 04:00, och vid fem var jag redan på väg för att möta upp mina kompisar Stayc och Jimmy. Vi skulle till Big Bear för att åka snowboard!

gopr5114

Väl framme på berget var det strålande solsken och så varmt att vi fick lämna våra vinterkläder i bilen och bara ha luvtröja respektive t-shirt på oss. Så knäppt ändå att det finns snö två timmar från San Diego när det är 27 grader vid kusten.

bigbear2

Det var ganska mycket folk i nybörjarbackarna, men vi hittade en perfekt svart backe (röd med europeiska mått mätt) med bra snö och knappt några människor i, så vi körde den mest hela dagen.

gopr5131

Ölpaus! Så varmt? Förstår inte hur det ens var snö i backarna.

bigbear

Stayc köpte både sina boots och sin bräda för väldigt många år sen, och hennes bindningar var mot slutet så trasiga att det var ett rent under att hon ens satt fast på brädan fortfarande. Min (inte riktigt lika) gamla trotjänare höll sig hel och fin dock.

bigbear5

Det här var en SÅ himla bra dag, på väg hem var vi alla tre helt höga på livet. Vilket väl är tur eftersom vi med ganska stor sannolikhet kommer ha ont i varenda muskel de kommande dagarna. Så värt det!

One Comment

  • Ulf

    Så härligt – det unnar jag dig och alla människor av hela hjärtat att få snö under fötterna!
    Jag blir så avis och längtar till snön. Fyra långa veckor kvar! Men sen så 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *