Jobbrelaterat,  Motorcyklar

Peppad på livet

morningride

Det har varit så himla varmt och skönt här på sistone. Soligt och runt 28 grader på dagarna, min bästa temperatur. Eftersom mitt humör till kanske 90% styrs av vädret har jag vaknat tidigt och känt mig peppad på livet de senaste dagarna. Och att få börja dagen med att köra motorcykel i varmt väder är verkligen helt oslagbart, så jag tar den långa vägen till jobbet. Nu kommer jag in på kontoret med ett stort leende som inte riktigt lägger sig förrän framåt eftermiddagen. Och då är det ju ändå dags att sätta sig på hojen och köra hemåt igen.

(Bilden ovan la jag för övrigt upp på Instagram i måndags och den har i nuläget 800 likes, vilket gör den till den i särklass mest gillade bilden jag någonsin postat. Lite kuriosa sådär!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *