Djur,  Vardagsfilosoferande

Win some, lose some

Vi har ju som bekant delad vårdnad med Pauls ex om Lola, en liten chiweenie (chihuahua + tax). Varannan vecka hämtar vi upp Lola samt en packad väska med mat och outfits för veckan, och så bor hon hos oss i en vecka tills hennes matte kommer och hämtar upp henne igen. Och alltså, jag och Pauls ex har verkligen helt olika uppfattning om hur man bör klä en hund för att den ska få behålla någon sorts värdighet. Jag tycker till exempel att det är lite ovärdigt att klä en fullvuxen hund som en Disneyprinsessa, i rosa tröja, rosa halsband med en stor rosa blomma på, samt ett rosa koppel. Men det är väl egentligen inte min sak att lägga mig i.

Däremot älskar jag den här kontrasten: svartklädd vuxen karl med skägg och tatueringar och en öl i handen, som är ute och går med mycket liten hund i rosa accessoarer. Heart melt.

lolapink

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *