Vardagsanekdoter

Inte föräldramaterial direkt

olbebis

Vi har ju redan pratat om det här med att Paul och jag inte vill ha barn. Förra helgen var vi på barnkalas hos Pauls syster, vars söner fyllde två och fyra. Pauls bror och hans fru var också där tillsammans med sina döttrar, en på tre år och en sprillans nyfödd (ca en månad gammal). Eftersom Paul och jag är äldst i båda våra syskonskaror är det tydligen helt obegripligt för de mer barntokiga äldre släktingarna hur vi inte kan ha ynglat av oss ännu.

Men med den här bilden kan vi eventuellt ha satt punkt för framtida utfrågningar. Det är ju ganska tydligt vilket av paren ovan som inte är lämpade för att skaffa barn (hint: det är inte Pauls bror och svägerska).

Borde kanske skämmas över detta, men jag tycker att det är ganska roligt. Mer ölbebisar åt folket!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *