Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

50 seconds of fame

Kommer ni ihåg att jag och ett gäng kompisar var med och filmade ett avsnitt av America’s Got Talent i LA för ett par månader sen? Igår kväll sändes äntligen avsnittet, och vi var med några gånger under de första minuterna. Jag har själv inte TV och visste inte att det skulle visas igår, men jag kollade på början av avsnittet i morse på NBC.com och passade på att ta några screenshots…

agt1

Det är alltså jag längst fram i mitten bakom Simon Cowell, med svart hjälm och en röd bandana runt halsen.

agt2

Så här såg vi ut bakifrån! (Jag har leopardmönstrad väst och kör precis bakom Simon, dvs snubben i vitt längst fram.)

agt4

agt3

agt5

Vår chefredaktör på jobbet hade sett avsnittet och tagit en bild där man ser mig som hon mailade till hela företaget, så jag har fått svara på en massa frågor om detta hela dagen, haha. Ganska kul ändå!

Här är ett litet videoklipp på 50 sekunder från början av avsnittet (ursäkta kvallen, jag filmade datorskärmen med mobilen):

Sån himla konstig grej! Men roligt. Får gärna betalt för att göra något liknande igen i framtiden (om det nu skulle vara någon producent som läser detta).

2 Comments

 • CC

  Så sjukt häftig grej=)

  Vi fick våra minuter av fame i Atlantas lokal-TV (större än svt, haha) när vi var fast där i 5 dagar pga första vulkanutbrottet på Island 2010.
  Ojoj, tyckte det var jobbigt.
  Men en erfarenhet rikare.
  Det var precis som i film när de parkerar en van med massa antenner och paraboler på taket utanför huset och sen släpar in kamera och stativ 😉

  • Cinderalley

   Ha, roligt! Jag har blivit tillfrågad om att bli intervjuad på nyheterna tidigare (till exempel när mitt hus brann ner) men tackar alltid nej. Jag trivs bättre i bakgrunden på en hoj än med att prata inför ett tv-team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *