Helgen som gick,  Motorcyklar

Tur med väder och vägar

Idag var jag och min bästis Katie ute och körde hoj hela dagen. Vi hade en otrolig dag med perfekt väder och nästan helt tomma vägar. I vanliga fall hamnar man alltid i en rad bilar bakom någon långsam husvagn som helt tar kål på livsglädjen, men inte idag!

Alla hade dock inte samma tur. Vi såg TVÅ motorcykelolyckor – en där någon hade kört sin hoj rakt in i en buske, och en annan som jag inte såg några detaljer av men det var i alla fall flera brandbilar och ambulanser där. Sen missade vi precis en enorm bilkrasch på motorvägen, samma väg vi skulle ha kört om vi inte hade tagit en omväg hem, där två personer dog. Kollade just Google Maps och det är fortfarande milslånga bilköer pga den kraschen (klockan är 21:30 nu). Läskigt!

Sen gjorde jag något annat väldigt spännande idag, men vi tar det senare. Jag måste kliva upp om ungefär 6 timmar och flyga till Ohio, så det är nog dags att gå och lägga sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *