Äventyr,  Vardagsfilosoferande

400 mil på 9 dagar

Ni vet den där känslan när man är så utmattad och överarbetad att man verkligen behöver ta semester, men för att kunna ta semester måste man jobba ännu hårdare och blir ännu mer utmattad? Lite så är det just nu. Mitt jobb är intensivare än någonsin och jag jobbar långa dagar och kvällar den här veckan samtidigt som jag packar och gör mig och min hoj och mitt hem redo för semester.

På lördag sticker jag nämligen österut. Tänker försöka ta mig ända till Texas, via Arizona och New Mexiko, och tillbaka igen. Om allt går som planerat (vilket det nästan aldrig gör) borde det bli lite drygt 400 mil på 9 dagar.

Väderleksprognosen för de områden jag kommer köra genom växlar mellan mycket varmt (runt 35 grader) och mycket regn och åska. Det är alltid lite knepigt att åka på motorcykelroadtrip på våren eftersom vädret i både öknen och bergen är så opålitligt så här års. Så håll gärna tummarna för fint väder!

Jag hade exakt 7 minuter över för att skriva det här inlägget, så det var allt för nu. Back to work!

5 Comments

  • Linda I

    Haha…jag känner igen känslan.
    Heja, heja för de sista dagarnas jobb och hoppas på en riktigt fin semester 🥳

  • Ajli

    Jag vet 100% vad du menar. Jag sa häromveckan till min kollega att jag kände mig utsträckt och redo att brista. Han svarade att han kände sig hopknycklad. Olika sorters pinor, som skulle kräva en längre ledighet. Snart kommer den. Jag är glad att läsa att du också drar dig ut på vägarna 🙂 Hoppas att du slipper det alldeles värsta kaotiska vädret. Njut. Jag tycker att du är cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *