Äventyr,  Motorcyklar

Hej från Colorado

För exakt en vecka sen lämnade jag San Diego på min hoj och körde nordöster ut. Sen dess har jag hunnit köra genom fem delstater (Kalifornien, Nevada, Arizona, Utah och Colorado) och fyra nationalparker. Jag befinner mig just nu i en liten by i bergen utanför Rocky Mountain National Park i norra Colorado. Klockan är strax innan 7 på morgonen och det är nollgradigt. Jag sitter i en Airbnb-lägenhet och väntar på att solen ska gå upp så det blir lite varmare och jag kan köra in i parken.

Det har varit ett fantastiskt äventyr hittills. Jag har kört några av landets vackraste vägar, träffat intressanta personer, sett otroligt många vilda djur, provat att köra sandbräda i en nationalpark, fått min första hastighetsbot, och så mycket mer. Men jag är också så trött. Dels har jag precis haft covid, vilket nog har satt sina spår, och dels har jag varit i Colorado de senaste fem nätterna vilket innebär att jag har befunnit mig mer än 3000 meter över havet i flera dagar. Det är otroligt utmattande. Så igår tog jag en vilodag. Hängde i lägenheten, satt i en jacuzzi, läste ut en bok, och så hade jag dessutom tre jobbintervjuer via zoom.

Men nu är det dags att köra vidare. Tänkte ta mig till Wyoming och sen Nebraska idag. De ligger norrut men inte lika högt över havet, så tänker att det nog hjälper mot tröttheten.

4 Comments

  • Gunnie

    Vilken fin och häftig resa du gör! Men bra att du lyssnar på din kropp och vilar när du behöver. Spännande med alla jobbintervjuer, det kommer att lösa sig på den fronten också!

  • Marie

    ÄLSKAR att få följa med på dina resor, både här och på insta! Hoppas du fick ordentligt med vila i kroppen och kan fortsätta ha en härlig semester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *