Motorcyklar,  Vardagsanekdoter

Jag är tråkig nu och det är ok

Jag fick ett sms idag från en kompis som meddelade att det pratades om mig i senaste avsnittet av en podcast som heter Talk Moto To Me. Jag är verkligen sämst på att lyssna på poddar, men jag kände mig i alla fall tvungen att scrolla igenom avsnittet för att höra vad de sa om mig. Jag har träffat en av tjejerna som har podden ett par gånger, och de intervjuade min kompis Mich.

Mitt namn kom upp när de pratade om att Mich inte dricker, och hur oansvarigt det är att dricka alkohol och köra hoj. En av tjejerna nämnde inspelningen av det där America’s Got Talent-avsnittet vi gjorde för några månader sen, och att jag bytte om från TV-outfit (dvs snygga kläder som gör sig bra på film, men inte skyddar om något skulle hända) till riktiga motorcykelkläder innan vi åkte hem igen, samt att jag beställde en alkoholfri öl när ett helt gäng av oss åt middag tillsammans. (De flesta andra körde dit och hem i sina TV-outfits, men jag gillar inte att köra hoj på motorvägen utan skyddsutrustning så jag tog helt enkelt med ett ombyte. Inklusive en extra hjälm.)

Sen nämnde Mich ett tillfälle när vi var i Washington på ett motorcykelevent för tjejer för ett par år sen, och alla var ute på något fält och festade hela natten. Eftersom hon inte dricker gick hon dock tillbaka till rummet tidigt, och då satt jag redan där på sängen och läste en bok.

Alltså, de sa ju verkligen bara snälla grejer om mig, men jag inser när jag lyssnar på detta vilken tant jag är. Skyddsutrustning och alkoholfri öl och sitta inne och läsa en bok och gå och lägga sig tidigt istället för att vara ute och dansa topless med trehundra tjejer på en äng? Så himla tråkigt ju!

Men ärligt talat är det rätt skönt. Att vara vuxen och känna sig trygg i sig själv och verkligen inte bry sig om vad alla de hippa kidsen håller på med och bara köra sitt eget race istället. Stannar hundra gånger hellre inne och läser en bok än festar hela natten. Hade dock inte väntat mig att bli omnämnd i en podd pga detta, haha!

Här är avsnittet om det är någon som vill lyssna. De pratar även om Moto FAM, en välgörenhetsorganisation som jag sitter i styrelsen för, och annat motorcykelrelaterat. (De nämner mig typ 17 minuter från slutet.)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *