Irritationsmoment

Jag är så jäkla trött på Katy Perry

Ni som har läst här ett tag kanske minns den rafflande följetången med folk som tycker att jag ser ut som Katy Perry. Nu var det ett tag sen sist, jag vet inte vad som har hänt. Kanske att folk har börjat fatta att jag inte alls ser ut som Katy Perry? Det hade varit skönt.

Men idag kom en kollega in på mitt kontor och berättade följande: Vi gjorde ett julkort på jobbet med bild på (nästan) alla som jobbar här för att skicka till kunder och så. Min kollega hade skickat ett av julkorten till advokatfirman där hennes man jobbar, och de hade hängt upp kortet i lunchrummet. Hon visade mig ett foto som hennes man hade tagit av vårt julkort, och ovanför fotot på mig hade någon skrivit “Katy Perry”. Samma person hade tydligen också sprungit runt och sagt till alla att en tjej som jobbar på San Diego Magazine ser precis ut som Katy Perry.

Här är vårt julkort om någon undrade, jag är i övre vänstra hörnet.

sdm-holiday

Jag ser det liksom inte?

Andra personer som har misstagit mig för KP:
Här
Här
Här
Här (Denna har dessutom ett guest appearance av Mirijam)
Här
Här
Och här

4 Comments

  • Jenny

    Du ser ju inte alls ut som henne 😮 Sarskilt inte pa aldre kort. Har ocksa fatt hora att jag liknar Katy Perry, speciellt nar jag hade blatt har for hon lar ju vara den anda blahariga som vissa manniskor kanner till. Sen har jag ocksa fatt hora Zooey Dechanel med, vilket jag inte riktigt forstar. Dock ser ju hon ut som Katy Perry faktiskt.

    • Cinderalley

      Ja, Zooey och Katy skulle ju typ kunna vara tvillingar! Jag får också höra Kat von D hyfsat ofta, folk har väl helt enkelt inte så många kändisar att jämföra en med när man har färgat hår och tatueringar, antar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *